• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Solar cursussen

Wil jij door ontwikkelen als solar specialist? Wil jij beschikken over de juiste kennis om PV panelen te kunnen adviseren, ontwerpen, monteren en installeren? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Bij ons vind je verschillende Solar cursussen die bij jouw wensen passen.

Onze PV panelen cursussen omvatten alle onderdelen waarmee je te maken kunt krijgen. Van advies tot en met installatie. Deze onderwerpen hebben we gebundeld in drie verschillende Solar cursussen.

De verschillende Solar cursussen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan Solar cursussen. Zo is er altijd een cursus voor PV panelen die past bij jouw specifieke wensen.

De cursussen Solar zijn opgedeeld in drie verschillende Solar cursussen. Deze verschillen in duur. Er zijn Solar cursussen van twee of drie dagen.

Daarom een cursus Solar bij SBK

Waarom een Solar cursus volgen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK verder gaat dan de standaard training met maatwerk
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie

Persoonlijk advies over cursus Solar

Is in jouw organisatie een goede basiskennis aanwezig op het gebied van advies, ontwerp, montage en installatie van zonnepanelen? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw cursus Solar volg je bij SBK Opleidingen!